Sensec AB
ad.png

Sensec Academy

academy-banner1.jpg

Sensec har levererat utbildningar inom teknik och säkerhet i 30 år och vi utvecklas ständigt genom kontakten med våra kunder. Vi är stolta över att våra kunder ger oss förtroendet att få bidra till att utveckla deras personal, ledare och företag. Vår vision är att vara den naturliga utbildningspartnern till våra kunder och att ständigt utvecklas för att möta våra kunders behov av utveckling.

Vi på Sensec Academy har historiskt sett vår bas i utbildningar på våra produkter men har under åren breddat oss till att även omfatta mänskliga flöden och möten mellan människor. Sensec Academy arbetar även med utvalda partners för att säkerställa att vi levererar absolut kvalitet över bredd. Sedan januari 2019 är Sensec Academy av Länsstyrelsen auktoriserad utbildningsföretag.

Nedan hittar ni våra utbildningar och litteraturer.

 
Gisela Segerman Rosén  Utbildningsansvarig 070-640 22 65 gisela.segerman.rosen@sensec.se

Gisela Segerman Rosén
Utbildningsansvarig
070-640 22 65
gisela.segerman.rosen@sensec.se

Vi föreslår att ni kontaktar en av våra specialister, så kan han eller hon hjälpa er med exakt vad ni behöver.

 
zc.jpg

Väktarutbildning

Som väktare kan du arbeta på många områden. Till exempel bevakar du industrier och kontorslokaler som ronderande väktare. Läs mer om utbildning HÄR

kurslitteratur.jpg

Kurslitteratur

Sensec Academy tillhandahåller kurslitteratur för väktare, ordningsvakt och skyddsvakt. Den är i första hand avsedd att fungera som ett uppslagsverk under tjänstgöring.

R%C3%B6ntgenoperat%C3%B6r.jpg

röntgenoperatörsutbildning

Vi erbjuder grundläggande kunskaper för att handha röntgenutrustning. Identifiera objekt i röntgenbilder. Förståelse för lagstiftning som styr allt arbete med joniserande strålning.

 

 
338b03578a1f50319cd34bfc23b50331bc3c16cd.jpg

Hot och våld

Vi erbjuder utbildningar i verbal konflikthantering, avvikande beteende, mjuka självskyddstekniker för vårdpersonal samt hot och våld i kommunal arbetsmiljö.

CASRA-Image-2.jpg

Bildtolkningsprogram

X-Ray Tutor är en vetenskapligt grundad röntgenbildsutbildning, den använder individuellt anpassade algoritmer för att skapa en så effektiv utbildning som möjligt.

fluessigkeiten-an-bord-germanwings.jpg.img.nonretina.size.1280.0.crop.0.206.2560.1500.jpg

Luftfartsskydd

Vi erbjuder utbildningar för säkerhetspersonal på flygplatser, oregerliga passagerare samt utbildning i avvikande beteende.