Sensec AB
ad.png

böcker till försäljning

Sensec Academy


Förutom utbildningar så tillhandahåller vi böcker till försäljning.

SENSEC-väktare-2.jpg

Pris 110 SEK

Väktare

Boken innehåller en sammanfattning av olika rättsregler som är tillämpliga för en väktare. Dessutom så finns ett utdrag med kommentarer av de vanligaste förekommande brottsbalksbrotten, knivförbudslagen och vapenlagen med brottspåföljder samt något om ingripande mot personer som åtnjuter straffrättslig immunitet. Boken är i första hand avsedd att fungera som ett uppslagsverk för den enskilde väktaren under sin tjänstgöring.

SENSEC-ordningsvakt-2.jpg

Pris 110 SEK

Ordningsvakt

Boken innehåller en sammanfattning av olika rättsregler som är tillämpliga för en ordningsvakt. Dessutom finns utdrag med kommentarer till några av de vanligast förekommande brottsbalksbrotten, knivförbudslagen, vapenlagen och trafikbrottslagen med brottspåföljder samt något om ingripande mot personer som åtnjuter straffrättslig immunitet. Boken är i första hand avsett att användas som ett uppslagsverk för den enskilde ordningsvakten under sin tjänstgöring.

SENSEC-skyddsvakt-2.jpg

Pris 110 SEK

Skyddsvakt

Boken innehåller en sammanfattning av olika rättsregler som är tillämpliga för skyddsvakter. Dessutom så finns ett utdrag med kommentarer av de vanligaste förekommande brottsbalksbrotten, knivförbudslagen och vapenlagen med brottspåföljder samt något om ingripande mot personer som åtnjuter straffrättslig immunitet. Boken är i första hand avsedd att fungera som ett uppslagsverk för den enskilde skyddsvakten under sin tjänstgöring.


Beställningsformulär

Vill du beställa böcker? Var vänlig fyll i beställningsformuläret nedan och skicka det till oss.

Namn *
Namn
Faktureringsadress *
Faktureringsadress
Böcker
Antal böcker som jag vill beställa:
Antal böcker som jag vill beställa:
Antal böcker som jag vill beställa: