Sensec AB

Nyheteri kort

Sensec är en helhetsleverantör

Vi tar hand om hela processen, från projektering till färdig installerad produkt samt erbjuder efterföljande service och utbildning.

Sensec söker ytterligare servicetekniker.

Att arbeta som tekniker på Sensec innebär ett resande arbete där man får se hela Sverige. Du erbjuds spännande utmaningar i att jobba med spjutspetsen inom säkerhetsteknik på skyddsobjekt viktiga för Sveriges infrastruktur. Du kommer att få arbeta brett med installation, reparation och underhåll av säkerhetsutrustning. Du kommer kontinuerligt arbeta med tekniskt avancerade produkter som ställer krav på kvalitativt underhåll och service. Du blir dessutom en del i ett härligt gäng på ett företag med en familjär och prestigelös kultur och en utpräglad go-anda.

Richard