Sensec AB

Väktarutbildning med studentkortet

 

Utbilda dig till någon som kan förbättra vårt samhälle.

 
utbildning1.jpg

Gå en väktarutbildning för att skaffa dig ett extrajobb under dina studier.

Väktargrundutbildning del 1 Pris: 11,500 kr, med studentkortet får du 1,000 kr rabatt på kursen. Du kan även ansöka om en räntefri finansiering av din väktarutbildning via Svea Finans. När du beslutat dig för att utbilda dig till väktare är det angeläget att välja rätt utbildningsföretag att utbilda sig hos.

Ansök nu och här:

Deltagare *
Deltagare
För att vara aktuell behöver du: *

Väktare är ett framtidsyrke i en mycket expansiv bransch. Aldrig har behovet av utbildade väktare varit så stort som nu.

Arbetsförmedlingen söker för närvarande c:a 700 utbildade väktare! Gå utbildningen hos Sensec så har du möjlighet att att söka anställning hos de olika väktarbolagen i den expansiva och flexibla säkerhets-branschen. Detta gör att ett väktarjobb är det perfekta heltids eller deltids jobb för studenter som går sin utbildning och samtidigt önskar jobba några dagar i veckan i en reception, som ronderande väktare i galleria eller flygplats.

Att jobba som väktare är perfekt för dem som önskar ha sin arbetsplats nära sin bostad*.

Grundlön för en utbildad väktare ligger på 21,000:-/månad, som sen stiger till nära 30,000:- beroende på bolag samt delar av Sverige. Merparten av dom som gått utbildningen genom SENSEC får jobb efter avslutad utbildning*.

Du kan även ansöka om en räntefri finansiering av din väktarutbildning via Svea Finans. Väktargrundutbildning del 1 Pris: 11,500 kr, med studentkortet får du 1,000 kr rabatt på kursen.

vaktare-16-9-1.jpg

Väktargrundutbildning del 1 (98 lektionstimmar)
För att bli väktare genomgår du först väktargrundutbildningens del 1. Efter avslutad utbildning söker du anställning hos ett auktoriserat bevakningsföretag, där du utför 160 timmars praktisk yrkesträning tillsammans med din handledare, en erfaren väktare. Efter minst 160 timmars arbete som väktare har du behörighet att genomföra väktargrundutbildningens del 2. Därefter är du fullt utbildad väktare.

Sensecs utbildningar ger dig rätt behörighet och bedrivs enligt de pedagogiska grunder som har utarbetats av bland annat Försvarshögskolan och Polismyndigheten.

Du kan också kontakta: utbildning@sensec.se eller ring utbildningsansvarig 070 640 22 65

Läs mer om Sensec och Väktarutbildning här


*Sensec Academy AB kan inte garantera en anställning, medianlön eller arbete nära sin bostad.