Sensec AB
uh.png

Uthyrning

Uthyrning

Sensec är helhetsleverantör av säkerhetslösningar med stor uthyrningskapacitet av säkerhetsprodukter anpassade efter era behov.
Vi har arbetat med uthyrningar i över 15 år och erbjuder uthyrning av olika produkter, både för kortare och längre tid. Vi är unika i Sverige med lång och gedigen erfarenhet och ett stort lager av säkerhetsprodukter. Inget projekt är för litet eller stort för oss!

Vi erbjuder helhetslösningar med bl.a. rådgivning, planering, riskanalys och produktval. Vi ser till att allt levereras, installeras och att personalen utbildas på utrustningen.

Vi är stolta över vårt senaste samarbete med Eurovision Song Contest (ESC) 2016. Där vi levererade säkerhetsutrustning i form av röntgenmaskiner, metalldetektorer och handmetalldetektorer till ett flertal byggnader och platser som var kopplade till evenemanget.

Esa Jernstedt  KAM 070-898 10 01 esa.jernstedt@sensec.se

Esa Jernstedt
KAM
070-898 10 01
esa.jernstedt@sensec.se

VI FÖRESLÅR ATT NI KONTAKTAR EN AV VÅRA SPECIALISTER, SÅ KAN HAN ELLER HON HJÄLPA ER MED EXAKT VAD NI BEHÖVER


eqo, of-pm-pf, v1_oH_klein.jpg

Fast utrustning

Röntgenutrustning för handbagage, större väskor samt gods. Metalldetektorer vid events där man behöver detektera avvikande gömda föremål på personer. Har ni evenemang utomhus hjälper vi självklart till med att säkra att all utrustning står under tak.

01_pd140n_model.jpg

Mobil utrustning

Liten handdetektor där man manuellt kan söka av en person. Ett bra komplement om larm går vid passage i metalldetektor.

Sprängämnesdetektion som kan detektera och analysera vilken typ av sprängämne som identifierats.

15629794-eurovision-2016.jpg

Avspärrningsutrustning

Avspärrningsutrustning som avspärrningsband är mycket effektiva för större flöden för att få en snabb och effektiv genomströmning i en säkerhetskontroll.